Punane karripasta, mahe, 120 g
Pastöriseeritud toode. Pakend sisaldab 8 toote soovitatud portsjonit.
(*sertifitseeritud mahe koostisosa)

Kasutamine
Maitsva karri roa valmistamiseks hauta köögivilju ja/või linnuliha või liha kergelt ghee, sibula ja värske ingveriga, võib lisada ka nuudleid, seejärel lisa karripasta (1-2 teelusikatäit portsjoni kohta) ja lase podiseda kuni roog on soovitud paksusega. Kreemja kastme jaoks segage juurde hapukoort, toorjuustu või kreemjat kookospiima ning hauta veel paar minutit. Serveeri riisiga või naaniga.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
Energiasisaldus: 403 kJ / 97 kcal
rasvad: 1,0 g,
millest küllastunud rasvhapped: 0,3 g
süsivesikud: 11 g,
millest suhkruid: 2,6 g
kiudained: 12 g
valgud: 4,7 g
sool: 13,9 g
Säilitamine
Hoida kuivas ja jahedas. Pärast avamist säilitada külmkapis ja tarbida 6 kuu jooksul.
Maitsvate karri roogade valmistamiseks klassikalises India stiilis: hauta köögivilju ja / või linnuliha või liha kergelt ghee sibula ja värske ingveriga, seejärel lisa karripasta (1-2 supilusikatäit portsjoni kohta) ja lase podiseda. Kreemja kastme jaoks segage juurde hapukoort, toorjuustu või kreemjat kookospiima ning hauta veel paar minutit. Serveeri riisiga. India karri on valmis!
Kuidas nautida mahedat aprikoosimoosi?
Hommikusöögil: Määri röstsaiale, croissant’ile või sega kreemisesse jogurtisse ja pudru sisse.
Juustude kõrvale: Sobib suurepäraselt juustuvaagnale, eriti kreemiste ja soolakate juustude (nt Brie, Camembert, sinihallitusjuust) kõrvale, tuues esile nende maitsed.
Küpsetistes: Lisa moosi kihina koogi või piruka vahele või kasuta magusate täidiste valmistamiseks.
Salatites ja kastmetes: Segades oliiviõli ja balsamico äädikaga, saad imeliselt puuviljase salatikastme.
Liharoogade lisandina: Sobib suurepäraselt glasuuriks kana või sealiha peale, andes roale maheda puuviljase nüansi.
Magustoitudes: Serveerige koos jäätise, pannkookide või kohupiimakreemiga.