Säsi kombucha apelsin ja nelk (mahe), 330ml
Hind:
3,90 €
Kergelt mullitav mahe kombucha, mille maitset on täiustatud apelsini ja nelgiga, on tõeline tervisejook. Pastöriseerimata kombucha valmib käsitööna, sest nii säilib joogi ehedus ja tõeline iseloom. Jookides kasutatavad mahemärgisega toorained on valitud hoolikalt ning teadlikult. Kombucha valmistamisel kasutatakse aromaatseid ja kvaliteetseid musta- ja rohelise tee sorte. Jookides kasutatav suhkur on mahe rafineerimata toorroosuhkur, ning maitsestamisel kasutatakse vaid mahetootjate mahlu.
Kombucha on elus jook, mille loomise meistriks on elusorganism ehk teeseen. See joogimeister valmistab ühte täiuslikku jooki ja tal on kõik pisidetailideni läbi mõeldud- jooki tekivad kasulikud bakterid, mis turgutavad meie immuunsüsteemi. Lisaks on valmis joogis hulganisti vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis kõik toetavad meie keha ja seal toimuvaid positiivseid protsesse. Kõige selle krooniks tekib jooki loomulik mull,
mis aitab kõigel sellel kasulikul organismil paremini omastada.
Kombucha (ehk teeseenejook) kuulub fermenteeritud jookide hulka ning seda on villitud juba mitu tuhat aastat. Isegi Viikingid jõid seda väejooki, enne mereretkele asumist. Teeseenekultuur ehk scoby (symbiotic colony of bacterias and yeast) toodab oma elutegevusega vitamiine, happeid, ensüüme, pärmilisi ja elusaid baktereid. Valmimise käigus tekib jookidesse loomulik mull ja sade. Erinevate teadustöödega on kindlaks tehtud, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi. Viimase teadustööga tõestasid Läti teadlased, et kombucha annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ja on tõhus ka liigesehädade puhul.
Kombucha on elus jook, mille loomise meistriks on elusorganism ehk teeseen. See joogimeister valmistab ühte täiuslikku jooki ja tal on kõik pisidetailideni läbi mõeldud- jooki tekivad kasulikud bakterid, mis turgutavad meie immuunsüsteemi. Lisaks on valmis joogis hulganisti vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis kõik toetavad meie keha ja seal toimuvaid positiivseid protsesse. Kõige selle krooniks tekib jooki loomulik mull,
mis aitab kõigel sellel kasulikul organismil paremini omastada.
Kombucha (ehk teeseenejook) kuulub fermenteeritud jookide hulka ning seda on villitud juba mitu tuhat aastat. Isegi Viikingid jõid seda väejooki, enne mereretkele asumist. Teeseenekultuur ehk scoby (symbiotic colony of bacterias and yeast) toodab oma elutegevusega vitamiine, happeid, ensüüme, pärmilisi ja elusaid baktereid. Valmimise käigus tekib jookidesse loomulik mull ja sade. Erinevate teadustöödega on kindlaks tehtud, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi. Viimase teadustööga tõestasid Läti teadlased, et kombucha annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ja on tõhus ka liigesehädade puhul.
Koostisosad: filtreeritud vesi, toorroosuhkur*, roheline tee *, nelk, apelsini täismahl 4%*, kombucha kultuur. *= mahepõllumajandusest.
Säilitada temperatuuril 2-6 °C. Avatud jook tarbida kolme päeva jooksul.
Toitumisalane teave 100 ml toote kohta:
- energiasisaldus: 88 kJ/ 21 kcal
- rasvad: 0 g,
- millest küllastunud rasvhapped 0 g
- süsivesikud: 4,5 g,
- millest suhkrud: 4,3 g
- valgud: 0 g
- sool: 0 g.
mahe kombucha, kombucha ingveriga, ingveri kombucha, öko kombucha, kombucha tee
Sarnased tooted
Mahe Acerola kirsi mahl. Acerola kirss on tuntud oma rohke C-vitamiini sisalduse poolest ja seda kasutatakse tervise turgutamiseks.
Tootekood: 1234567801405
6,64 € (21%)
8,44 €
8,44 €
Kergelt mullitav mahe kombucha, mille maitset on täiustatud Setomaalt pärit mahedalt kasvanud mustsõstraga, on tõeline tervisejook. Pastöriseerimata kombucha valmib käsitööna, sest nii säilib joogi ehedus ja tõeline iseloom. Jookides kasutatavad mahemärgisega toorained on valitud hoolikalt ning teadlikult. Kombucha valmistamisel kasutatakse aromaatseid ja kvaliteetseid musta- ja rohelise tee sorte. Jookides kasutatav suhkur on mahe rafineerimata toorroosuhkur, ning maitsestamisel kasutatakse vaid mahetootjate mahlu.
Kombucha on elus jook, mille loomise meistriks on elusorganism ehk teeseen. See joogimeister valmistab ühte täiuslikku jooki ja tal on kõik pisidetailideni läbi mõeldud- jooki tekivad kasulikud bakterid, mis turgutavad meie immuunsüsteemi. Lisaks on valmis joogis hulganisti vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis kõik toetavad meie keha ja seal toimuvaid positiivseid protsesse. Kõige selle krooniks tekib jooki loomulik mull,
mis aitab kõigel sellel kasulikul organismil paremini omastada.
Kombucha (ehk teeseenejook) kuulub fermenteeritud jookide hulka ning seda on villitud juba mitu tuhat aastat. Isegi Viikingid jõid seda väejooki, enne mereretkele asumist. Teeseenekultuur ehk scoby (symbiotic colony of bacterias and yeast) toodab oma elutegevusega vitamiine, happeid, ensüüme, pärmilisi ja elusaid baktereid. Valmimise käigus tekib jookidesse loomulik mull ja sade. Erinevate teadustöödega on kindlaks tehtud, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi. Viimase teadustööga tõestasid Läti teadlased, et kombucha annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ja on tõhus ka liigesehädade puhul.
Kombucha on elus jook, mille loomise meistriks on elusorganism ehk teeseen. See joogimeister valmistab ühte täiuslikku jooki ja tal on kõik pisidetailideni läbi mõeldud- jooki tekivad kasulikud bakterid, mis turgutavad meie immuunsüsteemi. Lisaks on valmis joogis hulganisti vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis kõik toetavad meie keha ja seal toimuvaid positiivseid protsesse. Kõige selle krooniks tekib jooki loomulik mull,
mis aitab kõigel sellel kasulikul organismil paremini omastada.
Kombucha (ehk teeseenejook) kuulub fermenteeritud jookide hulka ning seda on villitud juba mitu tuhat aastat. Isegi Viikingid jõid seda väejooki, enne mereretkele asumist. Teeseenekultuur ehk scoby (symbiotic colony of bacterias and yeast) toodab oma elutegevusega vitamiine, happeid, ensüüme, pärmilisi ja elusaid baktereid. Valmimise käigus tekib jookidesse loomulik mull ja sade. Erinevate teadustöödega on kindlaks tehtud, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi. Viimase teadustööga tõestasid Läti teadlased, et kombucha annab energiat, tõstab immuunsust, aitab organismil puhastuda ja on tõhus ka liigesehädade puhul.
Tootekood: 1234567801819
3,90 €
FERMENTEERITUD KÖÖGIVILJA JOOK PIIMHAPPEBAKTERITEGA
VAARIKA JA MULLIGA.
Kodumaine fermenteeritud köögiviljajook Ferla on valminud Eesti köögiviljade ja marjade fermenteerimisel. Ferla sisaldab elus piimhappebaktereid ja bifidobaktereid, mis toetavad seedimist. Jooki ei ole lisatud säilitusaineid ega suhkruid ning selle kalorsus on kõigest 1 kcal 100 ml kohta. Joogi ilus värv ja pikk säilivusaeg saavutatakse tänu köögiviljade fermenteerimisele. Joogis on Eestimaised koostisosad (v. a sool).
Pärast pudeli avamist hoida külmkapis ja tarvitada nädala jooksul. Parim jahutatult. Pastöriseerimata. Naturaalsuse tõttu võib sisaldada sadet. Hoiustada pimedas, jook on UV-kiirguse tundlik.
VAARIKA JA MULLIGA.
Kodumaine fermenteeritud köögiviljajook Ferla on valminud Eesti köögiviljade ja marjade fermenteerimisel. Ferla sisaldab elus piimhappebaktereid ja bifidobaktereid, mis toetavad seedimist. Jooki ei ole lisatud säilitusaineid ega suhkruid ning selle kalorsus on kõigest 1 kcal 100 ml kohta. Joogi ilus värv ja pikk säilivusaeg saavutatakse tänu köögiviljade fermenteerimisele. Joogis on Eestimaised koostisosad (v. a sool).
Pärast pudeli avamist hoida külmkapis ja tarvitada nädala jooksul. Parim jahutatult. Pastöriseerimata. Naturaalsuse tõttu võib sisaldada sadet. Hoiustada pimedas, jook on UV-kiirguse tundlik.
Tootekood: 1234567801849
4,00 €